gremiHàbitat

View Original

Kadira

Solucions en ergonomia


Els amics de Kadira tenen més de 30 anys d’experiència com a especialistes en ergonomia. Anar a les seves instal·lacions a Sant Fruitós de Bages, suposa trobar la solució que més s’adapta al teu cos: cadires adaptables, butaques de relax amb múltiples posicions, cadires d’oficina… A més tenen un selecte catàleg de mobles per la llar, oficina i restauració.



qui som?

Situat al cor de Manresa, aquest negoci va néixer el 1983 com a botiga de regals, mobles i decoració. L'èxit de Baldufa — nom que rebia la botiga en els seus inicis— va seguir creixent fins a endinsar-se per complet en el mercat del moble.

Finalment, el 1987, s'inaugura una nova botiga sota el nom de Kadira, amb un ampli catàleg de mobles d'oficina, llar, hostaleria, sofàs i tota mena de cadires.

A Kadira sempre hem treballat amb especial dedicació i cura en les relacions amb proveïdors i clients. Amb un ampli coneixement de mercat i investigant nous materials i prestacions, a Kadira oferim un catàleg amb productes de qualitat i solucions adequades a cada client.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer Montsant, 10 •08272 Sant Fruitós de Bages• Tel. 938 772 875• https://www.kadira.com/

Horari: De dilluns a dissabte de 9.00 a 13.00 i de 16.30 a 20.30 hores.


Som experts en ergonomia

Tenim tot tipus de cadires, butaques i complements per adaptar-se a la mida humana. Vine, toca i prova. Aquestes són les nostres col·leccions.



Línia Relax

Línia Nòrdica


Línia Oficina


Solucions per a Gent Gran


El nostre catàleg de mobles

La nostra oferta va més enllà de les cadires i seients: mobles per a la casa, l’oficina, l’hostaleria… i tot tipus de complements per fer casa teva (o l’oficina) més habitable.

I també els complements

Per fer més habitables els teus interiors


Projectes

Una meditada i cuidada selecció dels nostres productes, un ampli ventall de marques de referència en l’àmbit del disseny, junt amb una àmplia experiència en interiorisme i decoració ens permet donar forma a qualsevol tipus de projecte. Durant vint-i-cinc anys hem dissenyat i moblat multitud de projectes per espais ben diferents. Alguns dels últims projectes realitzats són aquests.


Vols demanar una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.

See this form in the original post

On som?

Carrer Montsant, 10 •08272 Sant Fruitós de Bages• Tel. 938 772 875

See this map in the original post