gremiHàbitat

View Original

Abitare Mobles Izquierdo

Ves de dret a izquierdo


Amb inicis humils que remonten al 1962, Mobles Izquierdo es va fundar com a empresa familiar dedicada a la fabricació de mobiliari fet a mida per a tota la llar. Actualment, la botiga està adherida al grup Abitare, fet que va proporcionar a la botiga noves col·leccions de mobles moderns i funcionals. No obstant, el cor de Mobles Izquierdo segueix valorant per sobre de tot l’atenció al client i l’assessorament personalitzat.



qui som?

Mobles Izquierdo és una empresa familiar dedicada al moble, amb àmplia experiència en el sector mobiliari, fabricació a mida i decoració de la llar.

Fundada el 1962 com a fabricant artesanal de mobles per al televisor i escriptoris, ha evolucionat cap a tots els àmbits de la decoració i l’interiorisme, sempre mantenint-se fidel als seus orígens i oferint un producte a mida del client.

El segell distintiu de la nostra empresa és l’atenció personalitzada als nostres clients, oferint-los un programa de projectes i dibuix assistit per ordinador, així com els serveis de lliurament i postvenda amb personal muntador propi sense cost addicional i la comoditat de poder realitzar el pagament fraccionat.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Avinguda de Matadapera, 27 •08207 Sabadell• Tel. 937 163 387
https://www.moblesizquierdo.com/ca/

Horari: De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores.



Productes que et sorprendran

A Mobles Izquierdo posem al teu abast les col·leccions de mobles més moderns i funcionals. Sigui quina sigui l’estança que vols redecorar, t’oferim la solució perfecte al millor preu.

Sala d’estar

Taules i cadires

Sofàs i butaques

Dormitoris adults

Dormitoris juvenils

Estudis i despatxos


On som?

Avinguda de Matadapera, 27 •08207 Sabadell• Tel. 937 163 387

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post