gremiHàbitat

View Original

Sofàs BCN

Líders en fer-te sentir còmode


La comoditat en la teva llar és la major prioritat de Sofàs BCN. Per a quest motiu, posen a la teva disposició un ampli catàleg de sofàs, sillons i chaise longues fabricats amb els millors materials i dissenyats per encaixar a la perfecció a la teva llar. Deixa’t assessorar pel seu personal qualificat i troba una solució feta a mida per les teves necessitats de comfort.



qui som?

Som una botiga especialitzada en sofàs i mobiliari de descans. Oferim productes de disseny, de fabricació nacional, a mida i al millor preu.

Tapissem tots els nostres productes amb pell espessida 100% de boví, o bé amb teles d'última generació que es netegen fàcilment amb només aigua. Tots aquests materials són produïts respectant les més estrictes normes mediambientals.

A la nostra botiga trobaràs una gran varietat de sofàs, chaise longues, butaques, i altres mobles de relax. Vine a veure’ns i descobreix tot el que et podem oferir.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de l’Independència, 256• 08026 Barcelona• Tel. 932 460 331 https://sofasbcn.com/

Horari:
De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores.
Dissabtes, de 10.00 a 13.30 hores.


Serveis i garanties

Et donem totes les facilitats per fer la teva compra amb total llibertat i comoditat. Sense cap compromís i amb la confiança d’una botiga experta en el sector.


La nostra col·lecció

Una àmplia gamma de mobiliari de confort, equipada amb materials de qualitat, tecnologia puntera i un disseny contemporani. El que no trobis aquí t’ho dissenyem nosaltres amb les teves especificacions.

SOFÀS I CHAISE LONGUES

BUTAQUES

SOFÀS LLIT

Mobiliari de catàleg i fet a mida. Productes fabricats amb materials de qualitat i disponibles al millor preu.


On som?

Carrer de l’Independència, 256• 08026 Barcelona• Tel. 932 460 331

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post